Back Back Nieuws

ID310 ontwikkelt en produceert chocoladebaden in winkelcentrum Hoog Catharijne

27 december 2013
Stel je eens voor dat je jezelf in een bad vol met chocolade kunt onderdompelen; de droom van bijna iedere vrouw. 24 december is deze droom voor enkele dames in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht uitgekomen. Creatiebureau ID310 ontwikkelde dit aansprekende concept.

Chocoladebad
Midden in het winkelcentrum stond een luxueuze badkamersetting met hierin een mooi klassiek bad die tot de rand toe gevuld was met warme chocolade. De chique geklede ober Alphons stond paraat met een dienblad met aardbeien en verfrissende bubbels voor de gelukkige badgasten. Omringd door het winkelend publiek en met veel aandacht van de nationale pers, zijn de deelnemers helemaal in de watten gelegd. Na deze memorabele duik werd de badgast door de ober uit bad begeleid en in een lekkere schone badjas gehuld. Na een verfrissende douche, voelde men zich weer als herboren. Klaar om zijn of haar weg richting werk, winkel of trein te hervatten.

Beleving in Hoog Catharijne
Het chocoladebad is onderdeel van het project Tryouts Food in winkelcentrum Hoog Catharijne, ter ere van haar 40-jarig bestaan dit jaar. Naast één van de best bezochte winkelcentra van Nederland, heeft zij zich deze maand gevestigd als levendige ontmoetingsplek voor een breed publiek. Met het project Tryouts is het winkelcentrum op zoek gegaan naar mogelijkheden om spannende en inspirerende elementen te creëren die een bijdrage leveren aan de transformatie van het complex.

ID310 heeft in de maand december invulling gegeven aan verschillende ludieke ‘food’-gerelateerde activiteiten die nog nooit eerder in Hoog Catharijne hebben plaatsgevonden. Van een gigantisch lange Sinterklaaslunch waarbij iedereen vrij is om aan te schuiven, tot aan de lancering van een eetbare Domtoren. Tryouts Food duurt nog tot de laatste dag van het jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!