ID310 kerstactivatie: Christmas Wrecking BallID310 kerstactivatie: Christmas Wrecking Ball
Back Back Nieuws

ID310 kerstactivatie: Christmas Wrecking Ball

08 januari 2020

Het laatste weekend voor Kerstmis troffen bezoekers van het toekomstige winkelcentrum Mall of the Netherlands in Leidsenhage een bijzondere kerstactivatie aan. De Christmas Wrecking Ball, een meterslange kabelbaan met sfeervolle kerstdecoratie, leverde een vermakelijke spelshow op voor zowel deelnemers als toeschouwers. In dit ludieke spel neemt de deelnemer plaats op een mega kerstbal om vervolgens om door een winters landschap te vliegen om te grijpen naar prijzen.

Christmas Wrecking Ball 

Creative event agency ID310 ontwikkelde voor Unibail-Rodamco-Westfield deze opvallende kerstactivatie om samen met de bezoekers de feestdagen te vieren en klanten te bedanken voor hun aankopen. Het evenement trok veel aandacht. Christmas Wrecking Ball is een speelbaan van tien meter, uitgedost in een feestelijk kerstjasje in de kleuren groen, rood, wit en goud. Onder de baan lag een witte foam pit die zorgde dat elke val tot een zachte en veilige landing kon leiden. Het winkelend publiek mocht het unieke Christmas Wrecking Ball spel meespelen op vertoon van een klantenkaart.

Vermakelijke show

Kinderen vanaf tien jaar en volwassenen sprongen op de enorme gouden kerstbal, zetten zich af en zweefden door het kerstlandschap. Onder begeleiding van spannende muziek en lichteffecten probeerden de deelnemers naar de kersticonen te grijpen voor een prijs. De prijzen varieerden van €5 tot €100 kortingsbonnen voor diverse winkels van Mall of the Netherland zoals Intertoys, Jamin, Douglas en MediaMarkt. Voor de shoppers die niet mee wilden doen, was het een vermakelijke show om naar te kijken. Spelers die op een enorme kerstbal door een kabelbaan suizen, in een foam pit vallen of al jubelend hun prijzen lostrekken, is al hilarisch op zichzelf.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!