ICT & Logistiek en Logistica Next in Jaarbeurs ICT & Logistiek en Logistica Next in Jaarbeurs
Back Back Nieuws

ICT & Logistiek en Logistica Next in Jaarbeurs

18 oktober 2022

De eerstvolgende editie van ICT & Logistiek en Logistica Next op 8, 9 en 10 november vindt live plaats in Jaarbeurs Utrecht en brengt het totaalpakket om alles slimmer en efficienter in te richten in de logistiek. 

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek streeft naar een betere en slimme (digitale) wereld, waarbij bedrijven in de logistieke sector elkaar efficiënt versterken. Door richting te geven aan ideeën en gedachten van bedrijven en individuen inzake innovatieve ICT-toepassingen in de logistiek. Daarmee draagt ICT & Logistiek bij aan het bij elkaar brengen van partijen en het tot stand brengen van logistieke doorbraakprojecten met ICT als ‘enabling’ factor.

Na een bezoek aan ICT & Logistiek ben je in staat om een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van je logistieke organisatie.

Voor wie? ICT & Logistiek is gericht op logistiek- en IT-professionals die werkzaam zijn in de supply chain en op zoek zijn naar oplossingen, toepassingen en diensten om slimmer en efficiënter te werken. 

Logistica Next 

Tijdens Logistica Next worden kennis en ervaringen gedeeld en worden de nieuwe innovatie-oplossingen getoond die nodig zijn om logistieke processen steeds efficiënter in te richten en effectiever uit te voeren. Innovatie, ketensamenwerking, (digitale) veiligheid, flexibiliteit en schaalbaarheid zijn nodig voor een sector die waarde toevoegt en de klant optimaal bedient. 

Logistica Next is niet langer een commerciële productenbeurs maar is veranderd in een event gericht op integrale oplossingen. De focus ligt op kennisdeling & innovatie. 

Voor wie? Logistica Next spitst zich primair toe op de beslissers in het logistieke domein. Iedereen werkzaam in het logistieke domein is welkom om inspiratie op te doen, maar in het programma en tijdens de activiteiten op de beursvloer richten we ons specifiek op beslissers in de sector. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!