IC International Consultants IC International Consultants
Back Back Nieuws

IC International Consultants

21 september 2020

IC-International Consultants (IC) kondigt de oprichting aan van een toegewijd non-profit netwerk voor onafhankelijke evenementen en conferentieconsultants. Begin 2020 besloten Matt Régnier (Pleni, The International) en Eric Antonisse (MiceMedia) dat het tijd werd om in te gaan op de behoefte aan een platform voor Independent Event Consultants, waar ze ervaringen kunnen delen, elkaar ondersteunen en waar gewenst krachten bundelen.

IC International Consultants is gebaseerd op deze drie principes:

Uitmuntendheid

Het netwerk bestaat uit geselecteerde internationale consultants die erkend worden binnen de evenementen- en bijeenkomstenbranche. Elk lid voldoet aan de strikte criteria van de vereniging en heeft een uitstekende staat van dienst. We stellen en promoten een ethische code waaraan IC-leden zich houden, om overal ter wereld het goede voorbeeld te geven.

Duurzaamheid

Leden van IC International Consultants gebruiken LOKALE middelen en promoten duurzaamheidsprincipes om verspilling in de evenementenbranche zoveel mogelijk te verminderen. We respecteren culturen, tradities en talen en wat een regio kan bieden.

Samenwerking

De individuen georganiseerd in IC International Consultants werken samen en delen hun kennis en ervaring. Ze zetten de beste internationale praktijken op, passen deze toe en promoten ze om wereldwijd evenementen en conferenties van de hoogste kwaliteit te leveren. Hoewel elk IC-lid onafhankelijk werkt, vullen verschillende niche-vaardigheden, verspreid over het netwerk, elkaar aan. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!