Back Back Nieuws

Ibiza Xperience in HMH: 'Nu al de leukste beurs van 2015'

10 februari 2015
Het razend populaire eiland Ibiza komt voor 2 dagen naar Amsterdam tijdens de  Ibiza Xperience. De Heineken Music Hall wordt omgetoverd tot een paradijs voor iedereen die meer wil zien en beleven van Ibiza. Shoppen, chillen, swingen en ontmoeten zijn de onmisbare ingrediënten die ervoor zorgen dat de bezoekers het ultieme Ibizagevoel al ervaren. Op social media wordt niet voor niks gesproken over ‘nu al de leukste beurs van 2015’.

Recente cijfers: 2014 was recordjaar voor Ibiza
De afgelopen jaren is de populariteit van Ibiza in Nederland, maar ook zeker daar buiten, flink toegenomen. Altijd was er al magie rondom het populairste eiland van Europa, maar nog nooit gingen er zoveel mensen naar Ibiza als het afgelopen jaar. In 2014 bezochten in totaal 13.580.000 toeristen het eiland. Een stijging van maar liefst 600.000 ten opzichte van 2013. Volgens alle verwachtingen zal deze trend zich dit jaar zeker doorzetten.

Ibiza gek op Nederlanders en Belgen
Gebleken is dat Ibiza gek is op bezoekers uit Nederland en België. Dat verklaart ook gelijk de enorme bereidwilligheid om met zoveel bedrijven van Ibiza naar Nederland te komen. Ondernemers willen laten zien wat ze te bieden hebben en tegemoetkomen aan de grote vraag naar Ibiza producten, waarbij vooral de modemerken er met kop en schouders bovenuit steken.

Ruime openingstijden
Om iedereen een goede, eerste kennismaking te gunnen zal de beurs op zowel 6 als 7 maart geopend zijn voor publiek van 10:00 tot 22:00 uur. Voor wie er dan nog steeds geen genoeg van kan krijgen is er op beide dagen een exclusieve after party, welke live zal worden uitgezonden op Ibiza Global Radio. Voor de after party met de naam Sunset People Ibiza Dance Xperience zijn aparte kaarten verkrijgbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!