Back Back Nieuws

Ibiza Xperience Fair 2016: Chillen in Beursgebouw Eindhoven

16 december 2015
In het Beursgebouw in Eindhoven vindt zaterdag 12 en zondag 13 maart de tweede editie van de Ibiza Xperience Fair plaats. Een beurs die het allerbeste van Ibiza naar Nederland brengt. Je kunt shoppen, relaxen of laat je informeren over een trip naar dit fantastische eiland.

Ibiza in Eindhoven
Na een succesvolle editie in de Amsterdam Heineken Music Hall eerder dit jaar (maart 2015), is het in 2016 de beurt aan de stad Eindhoven om het feesteiland Ibiza in het Nederlandse zonnetje te zetten. De Ibiza Xperience Fair is een mooie mix van een mode-, lifestyle- en vakantiebeurs. Een ware beleving. Geheel in Ibiza-stijl word je verwelkomd en kun je je laten inspireren door alles dat Ibiza te bieden heeft. Of je nu van plan bent om op het eiland te trouwen of kom je voor een typisch Ibiziaans stro-hoedje, hier ben je op de juiste plek. Er staan diverse barretjes met heerlijke hapjes en cocktails, 3 verschillende Lounges (Happy Hippy Chill Out, 1001 Nights en de Ibiza Luxury Lounge) waar je tot rust kunt komen en kun je helemaal losgaan wat betreft shoppen.

CHARITY
Omdat Ibiza een eiland is waar helaas veel dieren op straat worden gezet en daar moeten overleven, geven we ook dit jaar weer een gratis stand aan 3 goede doelen: All Animals, Mojis Animal Sanctuary en Care 4 Cats Ibiza. Zij zullen spullen verkopen waarvan de opbrengst naar de dieren op Ibiza gaat. Ter plekke geld doneren mag natuurlijk ook.

Bekijk hier de aftermovie van de eerste editie:


Foto: Hans Petersen

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!