Back Back Achter de schermen

Ibiza: naast party-eiland ook geweldige incentive bestemming

30 november 2015

Ibiza staat synoniem aan hippe feesten, dansen en strand. Het party eiland heeft daarnaast ook een andere kant: een prachtige natuur, rust, cultuur en oogverblindende privé-stranden. Training & Travel heeft Ibiza in haar programma opgenomen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de organisatie van bijzondere activiteiten die medewerkers van bedrijven binden en verbinden. Op Ibiza kan dat bijvoorbeeld via een prachtige jeeptour langs de westkust met Es Vedra en Cala Comte. Of via een tocht per grote catamaran naar Formentera met barbecue, muziek en ondergaande zon. Maar ook een vergaderochtend, schilderen, kayakken, een foodsafari, powerbootvaren en andere leuke doe-elementen zorgen spelenderwijs voor vertier en binding. Daarnaast is de sfeer van het eiland erg ontspannen en is de vliegtijd slechts 2,5 uur.

Het softwarebedrijf Use it Group heeft de mogelijkheden van Ibiza in september leren kennen via een incentive. Het gezelschap vloog vanuit Brussel naar de bestemming en checkte in, in het prachtig gelegen 4 sterren hotel THB Los Molinos, op tien minuten rij afstand van de luchthaven. Met een prachtig uitzicht vanaf het balkon over het zwembad, de zee en de kustlijn. Het diner was in het hotel in een ruimte, grenzend aan de prachtige tuin met reuze zwembad en palmbomen.

Avontuurlijke speedboottocht
De volgende ochtend stonden de jeeps na een heerlijk ontbijt klaar bij het hotel voor een trip naar de westkant, waar de groep, met een drankje in de hand, genoot van het strand en van het werkelijk fantastische uitzicht op Es Vedra, een enorme rots vlak voor de kust. Na een tongstrelende lunch toog het gezelschap naar St. Antoni voor een avontuurlijke tocht langs de kust van West Ibiza in twee speedboten. Eenmaal opgedroogd van het opspattende zeewater en opgefrist genoot het gezelschap aansluitend in Ibiza stad in een goed restaurant met uitzicht op zee van lokale specialiteiten.

Fietsen op Formentera
Na een vrije avond begint de volgende dag met een korte wandeling naar de haven, waar de ferry de medewerkers van Use it Group bracht naar het eiland Formentera, dat bekendstaat om zijn prachtige stranden en mooie kleuren. Per fiets ging de groep via een mooie route naar het natuurreservaat in het noorden, waar geluncht werd bij een strandtent. De zonsondergang op de terugtocht maakte de belevenis compleet.

Sofie de Kindt van Use it Group kijkt zeer tevreden terug op de incentive. ‘We hebben echt enorm genoten van de sfeer, de leuke activiteiten en de prachtige natuur. Hartstikke leuk om dit met je collega’s mee te maken. Dat maakt ons hechter als team.’

Bekijk hieronder de video van de incentivereis van Use it Group.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!