Peter Lodder FotografiePeter Lodder Fotografie
Back Back Nieuws

Ian Ziering te gast bij Heroes Dutch Comic Con

24 oktober 2019

Heroes Dutch Comic Con heeft zojuist een nieuwe internationale ster aangekondigd voor haar wintereditie op 23 & 24 november 2019. Niemand minder dan Beverly Hills 90210-superster en Sharknado-cultheld Ian Ziering heeft bevestigd dat hij aanwezig is bij het evenement in Jaarbeurs Utrecht.

Beverly Hills 90210

De Amerikaanse Ian Ziering werd in de jaren negentig in één klap een internationale superster met zijn rol als Steve Sanders in populaire tiener-dramaserie Beverly Hills 90210 (1990 - 2000), waarin Ziering gedurende alle tien seizoenen te zien was. Ian en zijn collega’s van de originele cast schitteren momenteel in een reboot van de televisieserie, BH90210 (2019). De televisiespecial ging afgelopen zomer in première op FOX.

5000 tweets per minuut

Tegenwoordig is Ziering vooral bekend als hoofdrolspeler Fin Shepard uit SyFy Channel’s televisiefilm Sharknado (2013). Tijdens de tv-première van de film werd er meer dan 5000 keer per minuut getweet. Sharknado (2013) werd daarmee een instant cult classic en resulteerde een bioscooprelease voor de film. Het daverende succes van Sharknado (2013) met Ian in de hoofdrol, leidde uiteindelijk tot vijf sequels welke allen met onverminderde enthousiasme van de fans werden ontvangen.

Meet & Greet

Ian Ziering is beide dagen op het evenement aanwezig. Bezoekers kunnen hem ontmoeten, vragen stellen tijdens de Q&A’s op het hoofdpodium, een handtekening van hem bemachtigen en met hem op de foto. Kijk voor meer informatie en toegangskaarten op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!