Back Back Nieuws

Hypsos Event verzorgt kantoorseminar NautaDutilh

07 november 2007
Hypsos Event organiseerde voor NautaDutilh haar jaarlijkse kantoorseminar in oktober. Een exclusief evenement als ontmoetingsplatform waarbij NautaDutilh toprelaties bij elkaar brengt om met elkaar van gedachten te wisselen over actuele- en andere gemeenschappelijke interessegebieden. Topic dit jaar was ‘Aandeelhoudersactivisme anno 2007, unlocking value or unleashing chaos’.

Irma Paarlberg, senior projectcoördinator communicatie bij NautaDutilh: “De reden dat we met Hypsos samenwerken is dat zij ons helpen bij het vertalen van onze communicatiedoelstellingen. En hierbij precies de juiste nuances aanbrengen en heel goed aanvoelen wat wel en juist niet past bij deze doelgroep”.

De gasten werden ontvangen in Grand Hotel Huis ter Duin. In combinatie met het hotel in Noordwijk aan Zee werd door Hypsos Event een hoge “hoe-doen-ze-het-verbazing” opgewekt. Een buitengewoon thematisch krachtig concept zorgde ervoor NautaDutilh tot een intensivering van de relatie met de relevante relatiegroepen kon komen. Van de vierhonderd genodigden meldden zich driehonderd aan, een hoge opkomst. En natuurlijk was er ook entertainment, maar dan toegespitst op de doelgroep: de notulen op rijm door sneldichters Dominique Engers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!