Hybride Events in de Regio ZwolleHybride Events in de Regio Zwolle
Back Back Nieuws

Hybride Events in de Regio Zwolle

15 juli 2021

De toekomst voor zakelijke events blijft helaas nog onzeker. Ondanks dat evenementen met een vaste zitplek en 1,5 meter zijn toegestaan, zijn er nog veel onduidelijkheden waar we rekening mee moeten houden. Toch worden er ook kansen gezien juist voor regio’s waar geen enorme congrescapaciteit is, maar die wel de rust en ruimte bieden voor kleinere events tot 1000 personen met eventueel een online gedeelte. Daar denkt Congresregio Zwolle graag in mee.

Mooirivier

In en rondom Zwolle zijn bijzondere locaties zoals theaters, boutique hotels en een stadion, waar veel mogelijk is en we met allerlei ‘out of the box’ ideeën graag helpen om jouw congres of ander zakelijk event veilig te laten verlopen en tot een succes te maken. Een voorbeeld van zo'n locatie is Mooirivier, een allesbehalve doorsneelocatie: riet-gedekte gebouwen met de beleving van een boutique hotel en een spectaculair uitzicht over de rivier de Vecht. Een locatie voor congressen en meerdaagse bijeenkomsten die net even anders is. Met een andere sfeer, maar vooral een andere energie. Hier word je uitgedaagd om buiten de kaders te denken en creatief te zijn.

Lumen

Een andere bijzondere locatie is Lumen Hotel & Events is de alles onder een dak locatie van Zwolle en is gevestigd in het stadion van de eredivisieclub PEC Zwolle. Met het eventcenter, 28 zalen, het viersterren hotel en het Bluefinger restaurant is dit een complete locatie voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle skybox met uitzicht op de middenstip, een businessclub of een van de meetingrooms.

We hopen dat het gauw weer kan en wensen iedereen alle goeds in deze tijd!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!