Hybride evenementen bij FlintHybride evenementen bij Flint
Back Back Nieuws

Hybride evenementen bij Flint

08 december 2020

Om een groot publiek te bereiken in tijden waarin we elkaar niet live kunnen ontmoeten, zijn hybride evenementen de oplossing. Met de grote theaterzalen biedt Flint een alternatief in de vorm van hybride, digitale evenementen.

Hybride evenementen

Voor het bereiken en betrekken van een doelgroep, biedt Flint hybride evenementen aan. Van presentatie tot seminar of ronde tafel gesprek, het is allemaal mogelijk. Deelnemers ontmoeten elkaar online via een livestream en een kleinere groep wordt ontvangen binnen Flint als ware VIP’s in het theater. Om het theater thuis net zo leuk te maken als op locatie, zet Flint een gehele belevenis neer om de kijker te entertainen.

Online theatervoorstellingen bij Flint

Deze beleving kan neergezet worden vanaf de studio op het toneel van de Rabobank theaterzaal met luxe, rode pluche stoelen op de achtergrond. Voor een meer industriele look is er ook een mogelijkheid voor de AFASzaal. Voor een muzikale break, moet je zijn op het podium in de foyer. De kleedkamers zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld verschillende subsessies of één op één gesprekken. Het officiele programma kun je afsluiten met een stand-up comedy vanaf het balkon in de zaal. Naast al deze mogelijkheden denkt Flint mee over de invulling en de aankleding van de verschillende ruimtes. Met de technische faciliteiten bij Flint, is een hybride of online event op deze locatie goed te houden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!