Back Back Nieuws

HV Productions zet vrouwelijke relaties in het zonnetje

24 juni 2013
De vrouwelijke relaties van HV Productions stonden zondag 9 juni  in het zomerzonnetje tijdens de ‘Ladies Day’. Decor voor deze dag was het stadionconcert van Guus Meeuwis in het Philips Stadion te Eindhoven. In skybox ‘De Overkant’ hebben de dames volgens HV productions een bijzondere middag meegemaakt.

‘De roots van ons bedrijf liggen in Brabant en daar wilden wij onze zeer gewaardeerde vrouwelijke relaties graag deelgenoot van maken. Het concert van Guus staat garant voor kwaliteit, sfeer en bourgondische gezelligheid, iets waar wij ons graag mee identificeren’, aldus commercieel directeur Francois Verhoeven. ‘Ladies Day: HV met een Zachte G!’ was geboren.

Compleet feest
‘Het was een dag om nooit te vergeten! Op en top georganiseerd. Een fantastische combinatie van persoonlijke aandacht, heerlijke hapjes en drankjes, gezellige muziek, goede sfeer en leuke mensen. De goodie bag aan het eind maakte het feest compleet. Het ontbrak ons werkelijk aan niets! Een eer om erbij geweest te zijn,’ aldus één van de uitverkoren aanwezigen.

Positief signaal
Verhoeven besluit: ‘Juist in deze tijd vinden we het ontzettend belangrijk om een positief signaal af te geven. Het bedrijfsleven staat voor grote uitdagingen en daarom zijn we extra dankbaar dat klanten het vertrouwen in ons blijven stellen. Dat mag wel eens uitgesproken en beloond worden vinden wij!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!