Back Back Nieuws

HV Productions prikkelt genodigden jaarlijkse Coco-dag Texaco

26 februari 2012
HV Productions werd gevraagd om de jaarlijkse bijeenkomst voor de genodigde hoofdkantoormedewerkers en stationsmanagers van Texaco in een geheel nieuw jasje te steken. ‘Zo’n uitdaging gaan we natuurlijk meteen aan’, aldus Henk Verhoeven eigenaar van het evenementenbureau uit Eindhoven.

 

Dynamische dag

‘Voorheen waren de gasten gewend aan een dag vol lange presentaties, waarbij de aandacht na verloop van tijd verloren ging. Het was dus de uitdaging om een dag te organiseren waarbij het informatieve karakter niet verloren zou gaan, maar om het geheel wel een stuk informeler en dynamischer te maken’, vertelt Verhoeven.

 

TV-show

Het idee was al snel geboren: een tv show. De sprekers werden de ‘sterren’ in een speciaal voor Texaco tot stand gebrachte tv-show a la De Wereld Draait Door. Onder leiding van presentatrice Susan Blokhuis passeerden alle onderwerpen de revue en het was pianist Kim van Dijk die voor de vrolijke muzikale noot zorgde, geheel passend bij de besproken thema’s. Het compleet tot tv studio omgetoverde ‘Evoluon’ in Eindhoven vormde het decor voor deze dag.

 

Ervaringen uitwisselen

Tussentijds was er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. Na afloop van de ‘opnames’ werd de tv-studio in een mum van tijd omgedoopt tot diner- en feestruimte, alwaar het weergaloze Belgische trio ‘Domino’ acte de presence gaf en het dak eraf ging.

 

Enthousiaste reactie van opdrachtgever

‘De gasten wisten niet was ze overkwam. Voorheen wisten ze niet hoe snel ze huiswaarts moesten keren, maar deze keer waren ze niet weg te slaan. Echt een topdag’ , aldus Melanie Huijberts, Retail Coördinator van Texaco Benelux. Ze vervolgt: ‘Uit onze enquête is gebleken dat de gasten de dag als zeer positief hebben ervaren en de nieuwe weg die wij zijn ingeslagen met deze dag, krijgt komende editie dan ook zeker een vervolg’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!