Back Back Nieuws

Huub Hangop viert 25 jaar in het vak met concert

22 augustus 2007
Huub Hangop. Wereldberoemd in Brabant, geprezen tot ver daar buiten, viert dit jaar zijn 25 jarig jubileum als zanger en entertainer. Deze mijlpaal wordt bekroond met een jubileum Maxi-CD getiteld ‘5 nieuwe irritaties’ met daarop nieuwe authentieke Hangop-tracks.

De in Hoeven geboren performer Ruud van den Berg wist naast vele bijbaantjes zijn
artiestenkwaliteiten te ontwikkelen in diverse bandjes en gelegenheidsformaties. Gaandeweg ontsproot zijn alter ego Huub Hangop en in mei 1982 kwam zijn eerste singel ‘wij hebben thuis een Wasautomaat’ uit. De prettig gestoorde gek met haakvormig hoofddeksel (ook wel genoemd de ‘Huuper’) wist met een eigen stijl in tekst en uitvoering een bijzonder gevarieerd publiek voor zich te winnen. Van academici tot feestgangers. Van levensgenieters tot sceptici.

Op maandag 10 september 2007 wordt Huub’s 25 jarig jubileum gevierd met een bijzonder concert in de Mezz in Breda. Het wordt een avond gevuld met onvervalst Huub Hangop repertoire, uitgevoerd door collega artiesten en Hangop-vrienden. Een afspiegeling van 25 jaar Huub met bijzondere acts, live optredens en onvoorspelbare hoogtepunten. Boordevol gekte en gezelligheid. Tijdens deze avond wordt ook zijn jubileum-maxi-CD gepresenteerd met nieuwe authentieke Huub Hangoptracks.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!