Huren.nl zet nieuwe stap in verhuurmarktHuren.nl zet nieuwe stap in verhuurmarkt
Back Back Nieuws

Huren.nl zet nieuwe stap

06 februari 2019

Huren.nl, de online vergelijkingssite voor de verhuurmarkt, zet een nieuwe stap. Speciaal voor de evenementenbranche lanceren ze een nieuwe tool waar men bij één verhuurbedrijf alle materialen kan huren. Het wordt een online plek waar vraag en aanbod op maat bij elkaar worden gebracht. Zo kunnen binnen no time alle spullen gehuurd worden, die nodig zijn voor een evenement.

Op dit online platform legt de eventorganisator zijn of haar wensen neer en Huren.nl gaat op zoek naar goede samenwerkingspartners. Al jarenlang is Huren.nl actief in de verhuurbranche, gefocust op het online vergelijken van verhuurbedrijven. Vooral in de evenementenbranche zagen ze dat de vraag groter was dan het huren van één product. Daarnaast merkten ze een irritatie bij de huurders, dat het huurproces zoveel tijd kost. Dat kan anders en vooral effectiever. Huren.nl hoopt de irritatie weg te nemen en veel mensen in de evenementenbranche te voorzien van nieuwe en fijne samenwerkingspartners in de verhuurbranche.

Hoe gaat het in z'n werk?

Op de website offerte.huren.nl laat de eventorganisator weten wat hij of zij nodig heeft om het evenement een succes te laten zijn. Huren.nl gaat aan de slag om deze wensen te matchen met verschillende verhuurbedrijven in de buurt. De gematchte verhuurbedrijven maken gratis en vrijblijvend een voorstel. De eventorganisator hoeft alleen nog het aanbod te vergelijken en een keuze te maken. 

Over huren.nl

Huren.nl is een online platform dat huurder en verhuurder bij elkaar brengt. Huren.nl geeft een breed overzicht van aanbieders van verschillende producten en diensten. Van auto's tot partytenten en van springkussens tot containers. Als een start-up begonnen en uitgebreid tot een goedlopend technologisch bedrijf. Afgelopen jaar eindigde Huren.nl op de 10de plek van de Fast 50. De Fast 50 is een jaarlijkse verkiezing van de snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. Nu alleen actief in Nederland, maar in de zeer nabije toekomst ook actief op de Duitse verhuurmarkt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!