HUP Hotel: sport als tool voor groei HUP Hotel: sport als tool voor groei
Back Back Locaties

HUP Hotel: sport als tool voor groei

24 augustus 2023

Je organisatie of team aansporen om stappen te zetten op het gebied van samenwerken, nieuwe ideeën tot stand brengen of persoonlijke ontwikkeling kan een uitdaging zijn. Maar laat dat nou net de expertise zijn van HUP – het sportiefste hotel van Nederland! Hoe ze dat doen? Door tijdens een event mensen eerst fysiek in beweging te brengen, hun innerlijke kind ruim baan te geven of bruggen te slaan tussen een sportieve mindset en een ondernemende. Dit najaar vindt het HUP Academy event plaats, waar kennis wordt gemaakt met vier trainingen die inspireren én activeren. Let’s go!

Leg de link

Met de slogan ‘Business as unusual’ en een ruimte die is ingericht om de meest actieve versie van jou naar boven te halen, wekt HUP de interesse. Wat doen zij dan anders dan andere sporthotels in Nederland? Nou, zo’n beetje alles! Om te beginnen is er een ruimte van 10.000 vierkant meter aan sport- en spelmogelijkheden te vinden, voor een potje ontspanning en teambuilding tussen het vergaderen door. Beweging kan laagdrempelig aan je event toegevoegd worden. Denk maar aan een potje tafeltennis, minigolf of bowlen. Of wat dacht je van een HUP Challenge waar het team met diverse sportieve activiteiten aan de slag gaat. En dat altijd op eigen niveau, zodat iedereen mee kan doen. Links tussen samenwerken tijdens een spel of op de werkvloer zijn zo gemaakt. Het leuke is dat alles met een speelse knipoog wordt gebracht; losjes en vooral fun! Zo’n fun element is bijvoorbeeld de glijbaan, die je aan het einde van de dag van de trainingsruimte op de eerste verdieping direct naar de Sports Bar brengt voor de borrel.

Laura Heukels is Sales & Marketing Manager bij HUP en vertelt: ‘We hebben zelfs een keer onze kelder en dak opengesteld voor een soort escaperoom-achtige speurtocht door het pand. Daar mogen normaal gesproken echt geen gasten komen, maar deze klant wilde de groep graag volledig uit hun comfortzone halen en ze nieuwe levels van onderling samenwerken laten ervaren. Er is toen ook een hoogwerker de zaal in gehaald! Dat gaan de deelnemers echt nooit meer vergeten en dat was voor ons supertof om te organiseren. Maar het zijn soms ook juist de kleine details die bijblijven; zoals onze gespierde trainers die je van de ene naar de andere ruimte begeleiden.’

1-2-3 HUP!

Met de lancering van HUP Academy legt het hotel een derde optie op tafel om sportiviteit onderdeel van je event te maken. Naast de eerder genoemde HUP Challenge of mogelijkheden voor het toevoegen van inspirerende sprekers uit de topsport – denk aan Hans van Breukelen of Maartje Paumen – kun je dus ook kiezen voor de trainingen Team Performance, Mentale Veerkracht, Vitaliteit of Zelfeffectiviteit. Elke training geeft je een andere set aan skills mee op het gebied van ontwikkeling, zowel op individueel niveau als in teamverband. Mentale Veerkracht beslaat hoe je om leert gaan met de onophoudelijke stroom aan snelle veranderingen om je heen; je ontdekt wat je krachten en valkuilen zijn. Meer de regie nemen bij het uitrollen van ideeën die je als team hebt, wordt je aangeleerd bij Zelfeffectiviteit. Er bestaat namelijk ook zoiets als uitstelgedrag op zakelijk vlak. Of wil je juist weten hoe je de energie van je medewerkers optimaal houdt met een training Vitaliteit? Een blij team is immers een productief team! En Team Performance? Dan leer je goed samenwerken, ondanks de soms heel uiteenlopende karakters binnen een groep. Want hoe komt je dan alsnog tot goede resultaten en een prettige werksfeer?

Op naar HUP

We spoelen door naar het najaar: dan organiseert HUP een dag waarin genodigden één van de eerdergenoemde trainingen zelf gaan ervaren. Stappen in de bubbel van HUP, is ontdekken hoe deze locatie van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw evenement. Met sport als achterliggende thema of juist als hoofdmoot. Bereid je voor om te zweten en te lachen!

Tekst: Bianca Hidajat   

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!