Humor makes business betterHumor makes business better
Back Back Nieuws

Humor makes business better

08 november 2021

De onderlinge band tussen collega’s heeft door de covidpandemie een deuk opgelopen, wat ook zijn impact heeft op veel bedrijven. Daarom is dit hét moment om teams weer bij elkaar te brengen en weer met plezier aan het werk te gaan. Boom Chicago for Business ondersteunt hierbij.

De ideale oplossing

Boom Chicago is onder andere bekend vanwege hun improvisatietheater. Al ruim 20 jaar zetten ze hun expertise op het gebied van humor en de vele voordelen daarvan ook in voor het bedrijfsleven. Door middel van het hosten en organiseren van complete events, maar ook workshops, coaching sessies en presentatietrainingen op hoog niveau. Boom Chicago for Business helpt bedrijven en werknemers hun samenwerking te versterken en problemen op te lossen met een vleugje humor; essentieel in deze tijd. Intern én extern. Daardoor wordt het meeste uit ieder team gehaald. Niet alleen goed voor de omzet, maar ook voor het aantrekken en behouden van goed personeel dat er volledig voor gaat; een uitdaging in de huidige arbeidsmarkt.

Klanten

Dit alles is face-to-face in Nederland beschikbaar, maar ook internationaal en online. Mensen en bedrijven die al gebruik maakten van Boom Chicago for Business komen uit allerlei hoeken, van tech tot consumentengoederen. Zo coachte Boom minister-president Mark Rutte voor Het Correspondenten Diner, werkten ze met de CEO van Ahold toen zij fuseerden met Delhaize, coachen ze start-ups in het Blue Tulip programma en helpen ze het leadership team van SwapFiets. Ook onder andere Vodafone, ABN Amro, KLM, Heineken, Just Eat en Tony’s Chocolony merkten al hoeveel voordelen het integreren van humor hun organisatie bracht.

Werkwijze

Boom maakt programma’s en producties op maat, die een onvergetelijke impact achterlaten bij werknemers op alle niveaus en een blijvende verbeterde cultuur van samenwerken, inspiratie en innovatie teweegbrengen. Er is van alles mogelijk, maar ter inspiratie:

  • Transformatie/innovatie: door improvisatie-oefeningen ervaren deelnemers een nieuwe manier van werken en leren ze het onverwachte omarmen
  • Leiderschap- en talentontwikkeling: van executive coaching tot presentatieskills
  • Evenementen: als dagvoorzitter of met speciaal geschreven sketches en speeches
  • Content creation: het bedenken van campagnes en zelfs escape rooms.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!