Humor: de perfecte manier om te bindenHumor: de perfecte manier om te binden
Back Back Nieuws

Humor: de perfecte manier om te binden

19 januari 2022

Als we weten wat we niet mogen, dan weten gelijk ook wat we WEL mogen! Steeds meer organisaties ontdekken wat de kracht is van humor. Humor heeft een enorme meerwaarde op de werkvloer of binnen je organisatie. Van stand-up comedy tot maatwerk, Raymon Hofkens weet dat humor een perfecte manier is om te binden. Dat kan onder andere met de cursus ‘Ontdek de magie van echte humor!’

Echte humor is een vak

‘Vooral de gevolgen van voldoende humor op de werkvloer kunnen heel interessant zijn’, zegt Raymon Hofkens. ‘Mensen worden gelukkiger, je leert je collega's en werkgever op een andere manier kennen en je krijgt meer energie waardoor het ziekteverzuim minder wordt. Echte humor is een vak!

Ontdek de magie van echte humor

Door de cursussen en trainingen ‘Ontdek de magie van echte Humor’ leer je hoe het is om te spreken voor een groep mensen terwijl je humor als sterk middel gebruikt. Humor brengt mensen samen. Hoe weet je jouw publiek te raken met jouw eigen verhaal? Wat zijn de do's en dont's? Hoe train je jezelf zodat jouw improvisatievermogen nog sterker wordt? En bovenal, dat allemaal met die grappige toon. Niemand verwacht dat jij de nieuwe Theo Maassen, Jochem Myjer of Claudia de Breij zal worden. Want die mensen bestaan al. Ontdek met humor wat jouw eigen kleur is. Wees origineel. Durf buiten die lijntjes te kleuren. Want daar gebeuren juist de mooiste momenten. Getraind worden door een professionele comedian. Hoe gaaf kan jouw geluksmoment zijn? Lachen is gezond. En erg functioneel!

Raymon Hofkens

Raymon verzorgt ook comedyshows door heel het land. Een serieuze leverancier van comedyshows van hoge kwaliteit. Van kroeg tot locaties met ruim zevenhonderd man publiek, alles is bespreekbaar. Dankzij zijn grote netwerk weet hij grote bekende namen te boeken voor zeer betaalbare prijs, bekend van radio en tv zoals: De Lama's (NPO), De Grote Improvisatieshow (RTL), The Comedy Factory (NPO), Raymann is Laat! (NPO) en de Padoem Patsss Onelinershow (BNN/VARA).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!