Back Back Nieuws

Hulskamp preferred supplier Broadcast Press

15 april 2008
Hulskamp Audiovisueel is per 1 april 2008 officieel preferred supplier van Broadcast Press, uitgever van de vakbladen Broadcast Magazine, Masterfiles, Trib Magazine en het Omroep/Productiehandboek. Daarnaast is Broadcast Press actief op het gebied van congressen, evenementen, leergangen en de tweedaagse AVManifestatie.

Als facilitair partner voorziet Hulskamp Audiovisueel alle activiteiten van Broadcast Press van de benodigde audiovisuele technische faciliteiten. Zo organiseert Broadcast Pressonder andere ook het Nationaal Omroepcongres, de verkiezing van de Omroepman/vrouw van het Jaar, de Marconi Awards en de maandelijkse Broadcast Business Club-bijeenkomsten.

Broadcast Press heeft voor Hulskamp gekozen als facilitair partner vanwege de hoge mate van professionaliteit en flexibiliteit. Hulskamp Audiovisueel is buiten de evenementenbranche ook sterk actief binnen de broadcastmarkt. De samenwerking met Broadcast Press zal bijdragen aan de doelstelling van Hulskamp om het marktaandeel te vergroten binnen de broadcastmarkt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!