Back Back Nieuws

Hulskamp Official Audiovisual Partner van start Tour de France Utrecht

27 maart 2015
Deze zomer kleurt Utrecht geel. Le Grand Départ, de start van het grootste sportevent in de wereld vindt dan plaats in Utrecht. De eerste etappe vindt 4 juli plaats en de volgende dag tijdens de tweede etappe wordt de droom van duizenden wielerfans, ‘Le Tour sous le Dom’ werkelijkheid. Hulskamp is er dan ook trots op official partner Grand Départ te zijn. In opdracht van de gemeente Utrecht plaatst Hulskamp langs het parcours alle LED schermen (15m2 tot 40m2) en geluidsvoorzieningen zodat het publiek de Tour perfect kan volgen.

Twee etappes
De 1e etappe is een individuele tijdrit, de tweede etappe start op de Croeselaan en zal na het startschot door Utrecht een geneutraliseerd rit (rustig tempo) door de straten van Utrecht zijn. Na het officiële fotomoment op de stadhuisbrug zal deze etappe uiteindelijk finishen op Neeltje Jans in Zeeland. Maar niet alleen tijdens deze etappes, maar ook bij de ploegenpresentatie op 2 juli in park Lepelenburg verzorgt Hulskamp de audiovisuele faciliteiten.

100 dagen 
Donderdag 26 maart, 100 dagen vóór Le Grand Départ, begon het feest al in stad en regio. Op tal van plaatsen vinden sport, cultuur en wetenschap festiviteiten plaats en ook hierbij levert Hulskamp audiovisuele ondersteuning.

Foto: Tour de France 2012 - Bron: Wikipedia

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!