Back Back Nieuws

Hulskamp brengt 'nieuwe energie' op de werkvloer

15 april 2016
Met de start van de ‘Nieuwe ENERGIE zorgt voor nieuwe BELEVING!’ campagne brengt Hulskamp Audiovisueel letterlijk de energie bij nieuwe als bestaande relaties. Het doel van de campagne is om tijdens een bliksemactie de nieuwe verhuurvloot letterlijk onder de aandacht te brengen van een gehele afdeling of organisatie.

Onder begeleiding van een personal trainer maakt het verhuurteam van Hulskamp de komende tijd een ronde door Nederland waar ze een energieke work out op de werkvloer geven. Na de work out van zo’n 10 minuten op de werkplek, overhandigen ze de energie box aan de deelnemers als dank voor hun deelname. De goed gevulde energie box bestaat onder andere uit speciale bidons, energy drinks, energy repen, vers fruit en bronwater.

Energiek enthousiasme
Jack Davids vertelt: 'We zijn blij dat we een nieuwe verhuurvloot hebben en met deze ludieke actie brengen we dat op een positieve energieke manier bij een hele afdeling onder de aandacht. Het grote voordeel is dat je op deze manier de volle aandacht hebt met gebruik van de minimale tijd van eenieder.

Hij vervolgt: 'Voor de kick-off hebben we alvast een aantal relaties verrast met een work out. Echt iedereen op de afdeling van de bezochte bedrijven deed daadwerkelijk mee. Ik vind het mooi om te zien welke energie er tijdens zo’n sessie vrijkomt!'


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!