Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel: Zijn wij al bij u in beeld?

20 januari 2015
Hulskamp Audiovisueel presenteert een nieuwe website. ‘Eigentijdser vormgegeven, met oplossingen als uitgangspunt, is de website vooral een bron van inspiratie op audiovisueel gebied,’ vertelt Steve Klein. ‘Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een gloednieuwe website wat geheel aansluit op onze nieuwe missie en visie.’

Nieuwe campagne ‘Zijn wij al bij u in beeld?’
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst is het startschot gegeven van de campagne ‘Zijn wij al bij u in beeld?’ Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de aflevering en onthulling van de eerste van twee Mini’s voor promotionele activiteiten.

De komende tijd gaan deze twee opvallende hippe mini’s met een levensgrote camera op het dak Nederland in en zijn aanwezig bij tal van activiteiten en beurzen. ‘De Spot de Mini actie is een onderdeel van de campagne Zijn wij al bij u in Beeld? met allerlei activiteiten om onze visie en visuele zichtbaarheid naar de markt te vergroten. Net als de lancering van onze nieuwe website die een inspiratiebron voor onze klanten is.’, vertelt een trotse Bart Donkersloot, CEO van Hulskamp Audiovisueel.

In dit videobericht heeft Drs. Bart Donkersloot, CEO bij Hulskamp Audiovisueel een persoonlijke boodschap voor je.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!