Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel investeert in hoogwaardige Samsung Displays voor de verhuurvloot

01 december 2014
Hulskamp Audiovisueel gaat haar verhuurvloot vernieuwen door te investeren in nieuwe ‘high end’ Samsung Smarty Signage displays van uiteenlopende formaten. Met deze investering heeft Hulskamp haar professionele displays in de verhuurvloot weer ‘up to date’ en voorzien van de laatste technieken.

‘De wereld van vandaag vraagt om hoogwaardige displays. Naast vervanging breiden we onze verhuurvloot uit met echt grote formaten. Die worden steeds vaker gezien als de betere alternatief voor projectie’, vertelt Bart Donkersloot (CEO Hulskamp Audiovisueel). ‘Met de investering van de schermen zijn we een strategische samenwerking aangegaan met Samsung. Waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staat. Beide merken staan synoniem voor innovatie, dus de wereld van morgen’.

De Samsung DMD series displays geven met een helderheid van 450 Nits een haarscherp helder beeld, de ingebouwde quad core media player en ingebouwde WiFi module zorgen voor ongekende mogelijkheden. Daarnaast zorgt de zeer slanke omlijsting voor een High end uitstraling.

Erik Swart, Director B2B at Samsung Electronics: ‘We zijn blij dat Hulskamp heeft geïnvesteerd in onze ‘high end’ Samsung Smarty Signage displays voor haar verhuurvloot. Wij kijken er naar uit om nog intensiever met elkaar samen te werken’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!