Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel haalt nieuwe commercieel manager in huis

25 februari 2016
Hulskamp Audiovisueel heeft in Femke den Neijsel (35) haar nieuwe commercieel manager gevonden. Femke heeft 13 jaar ervaring binnen de av-branche en is in haar rol strategisch verantwoordelijk voor het aansturen van het commerciële team op gebied van verhuur, verkoop en content creation (25 FTE).

Femke heeft van jongs aan een enorme passie voor film en fotografie en verstaat het audiovisuele vak. Haar kennis van video en ICT vielen de laatste jaren voor Femke samen in de wereld van de livestreaming en webinars. Voor haar aanstelling is Femke werkzaam geweest bij een branchegenoot.

Eredivisie speler
'Hulskamp heeft zich in 44 jaar ontwikkeld tot een toonaangevend en innovatief bedrijf en ik ben dan ook trots om de commerciële verkoop en verhuur teams en het team content creation te mogen leiden. Op commercieel gebied liggen er veel mooie kansen. Met het enthousiasme en de gedrevenheid van de ervaren teams, bouwen wij met de juiste oplossing mee aan het succes van onze klanten. Wij zijn een eredivisie speler in de audiovisuele markt en lopen voorop als het gaat om het adopteren van innovaties. Met onze visie op de markt en mijn kennis en ervaring zal ik Hulskamp naar een hoger level tillen', aldus Femke den Neijsel.

Bij Hulskamp Audiovisueel vormt zij samen met Jack Davids en Steve Klein het dagelijks management van deze toonaangevende organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!