Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel en Stage Entertainment op handelsmissie naar Hamburg

26 maart 2015
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima hebben afgelopen week een tweedaags bezoek gebracht aan de Duitse deelstaten Sleeswijk-Holstein en Hamburg. Het koningspaar werd bij dit werkbezoek vergezeld door minister Ploumen, die gelijktijdig een tweedaagse economische handelsmissie naar deze deelstaten leidt. De Nederlandse Creatieve Industrie toonde in Hamburg de meest inventieve oplossingen voor huidige stedelijke vraagstukken en laat zien wat zij op het gebied van innovatieve podium technologie allemaal te bieden heeft.

Presentatie
In het hoofdkantoor van Stage Entertainment Duitsland woonde het Koningspaar afgelopen vrijdag eerst een theaterprogramma van studenten van de Joop van den Ende Academy bij. Het gebruik van LED in theaters en de succesvolle samenwerking tussen toneelgroepen en de theater technologie opleidingen in Nederland werd voor het voetlicht gebracht. Zo hebben Bart Donkersloot, CEO van Hulskamp Audiovisueel samen met Clemens Weissenburger, technical supervisor van Stage Entertainment in aanwezigheid van het koningspaar en Joop en Janine van den Ende een presentatie geven over de technische faciliteiten bij de zeer succesvolle musical ‘Das Wunder von Bern’. Voor deze Duitse musical productie heeft Hulskamp een aanzienlijke technische bijdrage geleverd op gebied van LED en grootbeeldprojectie.

Geweldige kans
Na het theaterprogramma kregen alle bedrijven de gelegenheid om in 30 seconden aan enerzijds Koning Willem Alexander en anderzijds Koningin Maxima te vertellen wat hun bedrijf specifiek doet en uniek maakt. ‘Het is een geweldige kans om zo mijn innovatieve organisatie in de spotlights te mogen zetten. Mijn ontmoeting met Koning Willem Alexander is ‘uniek’ en één van ‘once in a lifetime’, aldus een trotse Bart Donkersloot.

Foto: Morris Mac Matzen - copyright Stage Entertainment

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!