Back Back Nieuws

Hulskamp Audiovisueel: 40 jaar beleving in beeld, licht en geluid

05 februari 2012
Hulskamp Audiovisueel bestaat deze week 40 jaar. Hulskamp is binnen de audiovisuele branche een toonaangevende Nederlandse bedrijf op het gebied van beleving in beeld, licht en geluid.

 

Ontstaan Hulskamp

Op 2 februari 1972 schreef Eduard Hulskamp het van origine Utrechtse bedrijf 'Hulskamp Filmbedrijf' bij de Kamer van Koophandel in. Destijds had hij veel ervaring opgedaan als geluidstechnicus bij de VARA en de BRT en maakte hij in zijn vrije tijd bruidsvideo’s. Hij bouwde eigenhandig een ontwikkelmachine zodat de film na de plechtigheid klaar was.

 

Groei van audiovisuele apparatuur

Met deze noviteit oogstte hij erg veel succes. De vergader- en congreswereld groeide enorm in Utrecht en de vraag naar audiovisuele apparatuur daarmee ook. In oktober 2008 is Eduard Hulskamp met pensioen gegaan om als voorzitter van de raad van commissarissen nauw betrokken te blijven bij zijn organisatie. Tegelijkertijd heeft hij een directieteam samengesteld dat verantwoordelijk is voor het dagelijkse bestuur.

 

Over Hulskamp Audiovisueel

Bij Hulskamp kan je terecht voor het huren of aanschaffen van AV-apparatuur en diensten. Het personeel bestaat uit goed getrainde en servicegerichte specialisten. Met een landelijke dekking vanuit 6 regionale Nederlandse vestigingen in Utrecht, Den Bosch, Schiedam, Den Haag, Zwolle en Arnhem. Daarnaast ook een vestiging in Dubai (Midden oosten). De directie van Hulskamp Audiovisueel bestaat uit: Jan Meijers (algemeen directeur), Roland Janssen (commercieel directeur) en Mark-Jan Kleijsen (operationeel directeur).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!