Huisje Boompje Baby Event groot succesHuisje Boompje Baby Event groot succes
Back Back Nieuws

Huisje Boompje Baby Event groot succes

15 april 2022

Het allereerste Huisje Boompje Baby event (8 t/m 10 april 2022) bij MartiniPlaza was een groot succes. Van shoppen bij meer dan 100 verschillende stands tot een live huid-op-huid keizersnede demonstratie door het Martini Ziekenhuis. Workshops en presentaties werden goed bezocht en de foodtrucks zorgden voor volle terrassen waar livemuziek werd gespeeld. Volgend jaar komt er een tweede editie; van vrijdag 14 t/m zondag 16 april 2023.

Groot succes

De beurs ontving 5.200 bezoekers over het gehele weekend. Zwangere dames, (kersverse) ouders en opa’s en oma’s vonden hun weg op de beurs. Er was een zorg- en informatieplein, winkelstraat, foodplein en een podium.

De organisatie lag in handen van Lyse Koldijk en MartiniPlaza. Het event is gerealiseerd in samenwerking met BabyPlanet en Martini Ziekenhuis Groningen. Lyse Koldijk (Lyse Events) en Willem de Kok (directeur MartiniPlaza) blikken tevreden terug. ‘De nieuwe beurs Huisje Boompje Baby is uitermate voorspoedig verlopen. Blijkbaar is er behoefte aan een dergelijk event gezien de grote opkomst en het enthousiasme van bezoekers en standhouders’.

Positieve reacties

‘Eindelijk een grote babybeurs in Noord-Nederland’. ‘Echt een aanrader voor mama’s en mama’s to be’, is een greep uit de reacties van de beursbezoekers afgelopen weekend. Standhouders waren ook erg tevreden. Behalve dat er goed werd verkocht waren zij ook erg te spreken over de sfeer, aankleding en organisatie.

Tweede editie Huisje Boompje Baby Event: vrijdag 14 t/m zondag 16 april 2023

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!