Back Back Nieuws

HSMAI start YouTube Election of the Year

11 september 2007
HSMAI heeft vandaag de HSMAI YouTube Election of the Year 2007 campagne gestart. Dit in het kader van WEB 2.0 en haar YOU Congres op 5 oktober. Doel is zoveel mogelijk leuke, inspirerende, educatieve YouTube filmpjes te verzamelen voor- en door de branche.

Het filmpje met de meeste stemmen wordt tijdens het congres vertoond en de inzender wint een overnachting voor twee personen in het vijf sterren NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam. Deelname staat open voor zowel leden als niet leden.


Hans Poortvliet, Managing Director HSMAI Nederland: “Eén van de kenmerken van WEB 2.0 'User Generated Content'. Met andere woorden, YOU bepaalt mede jouw mate van interactie tijdens en nu dus ook voor een deel wat er getoond wordt tijdens het congres!”

Heb jij een favoriet Youtube-filmpje? Mail dit naar ‘HSMAI YouTube Election of the Year 2007’ en je maakt kans op een overnachting voor twee personen in het NH Barbizon Palace Hotel in Amsterdam.

Alleen de stemmen op filmpjes met kenmerk 'Auteur HSMAI worden in de beoordeling meegenomen. Dus breng alleen daar jouw stem op uit. Je kunt per filmpje een keer stemmen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!