Back Back Nieuws

HSMAI Nieuwjaarsreceptie 2008 in House of Bols

05 december 2007
De beroepsorganisatie HSMAI houdt haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op maandag 21 januari 2008 voor haar leden in de House of Bols te Amsterdam. In House of Bols draait het niet alleen om de rijke historie van Lucas Bols, maar ook om een ware ontdekkingsreis van de zintuigen en een initiatie in de wereld van cocktails en bartending.Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie vindt op een nabijgelegen locatie de Algemene Ledenvergadering plaats.

Hans Poortvliet, Managing Director, HSMAI Nederland: “Het doet ons een groot plezier om na o.a. een bezoek aan Pathé Tuschinski, dierentuin Artis, onze ‘ALV in bed’ op de Supperclubcruise en de Lichthal van de Bijenkorf in 2007 ook voor 2008 weer een bijzondere locatie vast te hebben kunnen leggen in de vorm van het House of Bols. Deze diversiteit aan locaties is tekenend voor de ‘breedte’ van de gastvrijheidbranche en daarmee de diversiteit van ons ledenbestand.”

De HSMAI nieuwjaarsreceptie is uitsluitend toegankelijk voor HSMAI leden, pers & speciaal genodigden, mits van tevoren aangemeld. Voor meer informatie: www.hsmai.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!