Back Back Nieuws

Hovercraft World: Is het een boot? Is het een kart? Is het een vliegtuig?

17 februari 2015
Het eerste hovercraft parcours in Nederland waarbij je zelf vliegt over land, sneeuw, water of ijs wordt april 2015 geopend. Het hele jaar door kun je bij Hovercraft World terecht op het ‘mini vliegveld’ voor een veilige maar zeer uitdagende vlieg belevenis.

Een hovercraft, wat is dat?
Is het een boot? Is het een kart? Of is het een vliegtuig? Eigenlijk van alles een beetje…. en jij bent de piloot. Hovercraft vliegen is een ervaring voor jong en oud. Hovercraft World beschikt over 2 modellen. Hovercraft 260 tot een gewicht van 55 kg en de Hovercraft 360 tot een gewicht van 120 kg.

Special effects
Extra is het toevoegen van special effects aan het parcours, zoals; in wintertijd een sneeuwkanon of de 'wasstraat' waarbij je sproeiers moet ontwijken en regelrecht door een enorme schuimbak vliegt. Wil je dit later allemaal nog eens terug kunnen zien? Dan is er de action-camera en ontvangt de deelnemer een filmpje om zijn eigen selfie-movie in te monteren.

Voor evenementen
Hovercraft World is een beschermt concept waarvan de formule ook beschikbaar is voor franchisenemers. Het eerste parcours opent Hovercraft World in het midden van Nederland in de gemeente Barneveld. Daarnaast is Hovercraft World ook beschikbaar in een mobiele variant voor presentaties en evenementen op locatie in Nederland of daarbuiten.

Hovercraft World ondersteunt de stichting HoverAid ‘Reaching the Unreachable'. Op deze manier beleven velen mensen niet alleen plezier aan een hovercraft maar laat dit ook zien hoe nuttig het fenomeen hovercraft is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!