Back Back Nieuws

House Karaoke groot succes op Sanoma Kerstfeest

29 december 2011
Sanoma Media vierde onlangs haar jaarlijkse Sanoma kerstfeest in Hoofdorp. Dit jaar was het een extra groot feest, want ook het personeel van SBS6 was van de partij. Met drie zalen vol vermaak en heerlijke gerechten werd het een ‘top avond’, aldus de organisatie. Eén van de zalen werd gehost door Flexcitement.com, hier werd de hele avond volop mee gezongen met de beste house platen van vroeger en nu.

House Karaoke
Karaoke wordt meestal gedaan met rock platen, jaren 80 muziek of ballads.
Flexitement vond dat dit ook anders kon. Karaoke op nummers van Robin S, Black Eyed Peas, Outhere Brothers, David Guetta, Venga Boys, Chemical Brothers en meer. House Karaoke dus, met house hits uit de 90s en van nu. Dit concept wordt geleverd met 1 of 2 dj’s, karaoke set, Party Games en naar wens dj booth, licht, geluid en LCD scherm op standaard.

Silent House Karaoke
Een Silent House Karaoke is ook mogelijk op plekken waar harde muziek niet gewenst is. “Lachen voor omstanders: alleen de mensen met koptelefoon horen de muziek, de omstanders alleen het zingen van de deelnemer!” De (Silent) House Karaoke is te boeken als 5 uur durend pakket voor een (bij)zaal op elk evenement. Interactief muzikaal vermaak voor jong en oud!

Facebook
Op de Facebook Pagina van House Karaoke is meer informatie, als ook beelden van het Sanoma Kerstfeest en de kick off op het Loveland Festival 2011 te vinden.

Over Flexcitement
Flexcitement biedt originele, interactieve en creatieve concepten en tools, geschikt voor elk evenement. Met veel muziek, interactie vooraf en tijdens het event, spelletjes, de Clubquiz, Disco Bingo, House/Happy Hardcore Karaoke en nog veel meer. Flexitement biedt desgewenst een avond/dagvullend programma aan en kunnen ook in de vooravond draaien (downtempo/lounge etc) en zijn heel breed qua repertoire: 60s, 70s, 80s, 90s, top40, classics, house en dance.

Complete events
Ook complete thema acts/events met aankleding zijn mogelijk, zoals The Pool, The Plees To Be en De Bonte Avond. Ideaal als host voor festivals, clubavonden, bruiloften, discotheken, zalen, vrijgezellenavonden, bedrijfsfeesten, corporate events, productlanceringen of merkactivaties. Flexcitement kan niet alleen onderdelen van een event verzorgen maar ook complete stages, area’s of zalen programmeren. Van dj’s tot acts, van A tot Z. Mail naar info@flexcited.com voor een offerte op maat en check www.flexcited.com voor meer diensten op horeca en dance gebied zoals PR, free publicity of social media beheer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!