Back Back Nieuws

House of Amsterdam blijft voortbestaan

26 januari 2012
Er was even onduidelijkheid over het voortbestaan van House of Amsterdam als evenementenlocatie. Tot op heden, want het pareltje aan de Herengracht in Amsterdam is weer te reserveren voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

 

Authentieke stijlzalen

Een locatie met authentieke stijlzalen waar je gasten kunt ontvangen voor een intiem diner, receptie of een presentatie. De gerestylde salon en lounge, grenzend aan de tuin, zijn beide geschikt voor een feestelijke borrel of receptie. De karakteristieke loft biedt uiteenlopende mogelijkheden voor een feest, bedrijfspresentatie of galadiner. House of Amsterdam is tevens een officiële trouwlocatie.

 

Praktische beheer door TASTE

House of Amsterdam heeft ‘a matter of TASTE’ gevraagd voor het praktische beheer van de locatie. TASTE is een gerenommeerde cateraar, houdt kantoor op loopafstand en is met Het West-Indisch Huis gewend om met een monumentaal pand om te gaan. ‘House of Amsterdam is en blijft een cater-vrije locatie’, verduidelijkt Tico Mak van TASTE.

 

Vrije keuze van cateraar

‘Het praktische beheer van House of Amsterdam houdt in dat wij de agenda voor reserveringen bijhouden, gelegenheid bieden voor bezichtigingen/rondleidingen en de nodige schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Uiteraard verzorgen wij ook graag de catering tijdens de evenementen die er plaatsvinden, maar de opdrachtgever is vrij in de keuze van de cateraar. Ook collega cateraars blijven van harte welkom om House of Amsterdam te boeken voor een evenement van hun opdrachtgever’, aldus Tico.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!