Back Back Nieuws

HOTELS van ORANJE genomineerd voor 'Green Hotel of the Year Award Europe'

29 oktober 2012
In Londen zullen op vrijdag 2 november de European Hospitality Awards worden uitgereikt. De HOTELS van ORANJE mochten afgelopen juni het befaamde ‘Green Globe’ certificaat ontvangen en nu zijn zij genomineerd voor de prestigieuze ‘Green Hotel of the Year Award’.

Het vijf sterren Landmark Hotel in Londen, zal ook dit jaar weer het podium zijn voor de European Hospitality Awards. De HOTELS van ORANJE zijn samen met het Radisson Blu Waterfront Hotel in Stockholm, Hotel TOPAZZ in Wenen en het Savoy Hotel in Londen kandidaat en zullen in de schijnwerpers staan als trotse genomineerden voor de ‘Green Hotel of the Year Award’.

Groene upgrade
De HOTELS van ORANJE zijn continue bezig met upgrading in en rondom het hotel. Deze is gericht op maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). ‘Zo zijn bijvoorbeeld alle publieke ruimtes voorzien van LED verlichting, is Beachclub O. gebouwd met duurzame materialen en rijden de medewerkers van de afdeling sales in milieu bewuste auto’s. Het is niet voor niets waarom de HOTELS van ORANJE voor de nieuwe ‘groene’ Peugeot 208 hebben gekozen’, aldus Jaap Liethof, algemeen directeur van de HOTELS van ORANJE. ‘Op deze manier stralen wij ook buiten het hotel naar onze gasten uit dat duurzaamheid een bijzonder belangrijk aspect is binnen de HOTELS van ORANJE.’

Green Globe certificaat
Buiten deze vernieuwingen beschikken de HOTELS van ORANJE net als het vijfsterren Conservatorium Hotel in Amsterdam, over het Green Globe certificaat. Green Globe richt zich niet alleen op milieu maar ook op de maatschappij. Dit geeft voor de HOTELS van ORANJE een enorme toegevoegde waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Foto van links naar rechts: Sales managers Richard Schenzel,  Menno Schifferstein en Niels Oostenrijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!