Back Back Nieuws

Hotelprominenten slaan gong voor 33e Hotelvrijmibo

31 oktober 2014
Hotelvrijmibo gaat naar de beurs. Vrijdag 14 november vindt de 33e Hotelvrijmibo plaats de historische de Beurs van Berlage. Tijdens deze vooravond zal het entertainment verzorgd worden door de bekende DJ’s van ABE Club & Lounge en komt Gianni Grot (bekend van So You Think You Can Dance) optreden. Een aantal Hotelvrijmibo ambassadeurs, waaronder Isabelle Post (Host Manager, Conservatorium Hotel), Nicole Traa (Assistant Front Office Manager, Sofitel Legend the Grand) en Bart Hilgers (Sales & Events Manager, Room Mate Aitana), verschillende hotels langsgegaan om de 33e editie van de Hotelvrijmibo op traditionele wijze aan te kondigen. Dit gebeurde door middel van gongs, als referentie naar het vermaarde openingsinstrument van de beurs.

De Beurs van Berlage is een van de meest bekende gebouwen in de binnenstad van Amsterdam, waar tegenwoordig tentoonstellingen, concerten, congressen en evenementen in worden georganiseerd. Deze locatie biedt 14 november plaats voor 1.000 bezoekers om in een ongedwongen sfeer te kunnen netwerken. ‘Buiten netwerken is de Hotelvrijmibo een uitgelezen gelegenheid voor bezoekers om informatie uit te wisselen, zich te oriënteren in de markt maar ook om zich te ontspannen. Zowel van hotelmedewerkers als -managers wordt veel verwacht en er worden lange dagen gemaakt. Wij willen een plek bieden om hierover te praten en om even bij te komen. De Beurs van Berlage biedt hier de perfecte accommodatie voor’, vertelt Jacob de Graaff, medeoprichter van Hotelvrijmibo.

Inschrijven 
Geïnteresseerden die werkzaam zijn in de Nederlandse hotellerie kunnen zich aanmelden op hotelvrijmibo.nl, vol=vol. Vanaf 17:30 tot 23:00 uur heb je de mogelijkheid tot netwerken met collega’s, onder het genot van verschillende optredens.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!