Back Back Nieuws

HotelloTOP doet Dubai

07 maart 2016
Vorige week donderdag vond de eerste editie plaats van Dutch Hotello Dubai in de Pure Sky Lounge in het Hilton Dubai the Walk. Meer dan 70 Hotello's kwamen samen om elkaar (beter) te leren kennen en hun kennis en ervaringen met elkaar te delen.
 
Dutch Hotello is een initiatief van HotelloTOP, Stenden University of Applied Sciences and Hotelschool The Hague, om Hotello's die in het buitenland wonen en/of werken bijeen te brengen. Tijdens Dutch Hotello Dubai spraken initiatoren Charles van Goch (HotelloTOP), Fabienne Baart (Hotelschool The Hague) en Klaas-Wybo van der Hoek (Stenden University of Applied Sciences) hun waardering uit voor de grote opkomst en verbondenheid onder de Nederlandse Hotello's woonachtig en werkzaam in Dubai. Tevens aanwezig tijdens deze avond waren Maartje Nelissen (Special Guest & Winnaar Hotello of the Year Award 2016) en Dhr. Robert J.H. de Leeuw (Consul Generaal van het Konkrijk der Nederlanden in Dubai). Ook zij namen kort het woord.
 
Mondiale verbinding
Wat ooit begon als een netwerkplatform voor Hotello's in Nederland, België en Duitsland, is nu uitgegroeid tot een initiatief dat HotelloTOP de kans biedt om ‘Dutch Hotello's' overal ter wereld met elkaar te verbinden. Nu de tweede stap is gezet in Dubai, in oktober 2015 vond Dutch Hotello reeds in London plaats, kijkt de organisatie al uit naar de volgende editie.
 
Naar het voorbeeld van de Swiss Hotelschools, kunnen nu ook Nederlandse Hotello's zichzelf presenteren als een collectief tijdens internationale beurzen en congressen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!