Back Back Nieuws

HotelloTOP Board of Inspiration: The agenda for the future - There is no time to waste

28 mei 2013
De eerste HotelloTOP Board of Inspiration vond afgelopen vrijdag plaats, op de Ocean Diva Futura in Amsterdam. De dag stond volledig in het thema van de toekomst: ‘The Agenda for the Future – There is no Time to Waste’. Onder leiding van moderator Maarten Wessels werd er in groepsverband gebrainstormd over de vijf thema’s van deze agenda voor de toekomst: Water, Power, Food, Pollution en Changing Markets. HotelloTOP kijkt terug op een inspirerende dag met goede uitgangspunten voor de toekomst.

HotelloTOP, het officiële platform voor Hotello’s, organiseert een aantal keer per jaar een Board of Inspiration Day om geïnteresseerden en belanghebbenden te inspireren en ideeën uit te wisselen. Daarnaast is het een uitgelezen kans tot netwerken. De afgelopen BOI stond volledig in het teken van de ‘agenda van de toekomst’. Aanwezigen kwamen, onder leiding van moderator Maarten Wessels (HHL ’98) van Wessels Trainingen, bij elkaar om te brainstormen over de vijf thema’s. ‘We dienen als branche meer zelfbewust te worden. Het verbeteren van de problematiek begint bij onszelf en niet bij de politiek in Brussel, zij sluiten uiteindelijk wel aan’, was één van de conclusies uit de groep. En: ‘Maak meer gebruik van de lokale markt, deel en zoek je kennis bij de buren. Investeer in kennis en voorlichting’.

Power-day Training
Parallel aan de Board of Inspiration Day vond de tweede Power-day training plaats voor Premium sponsoren en partners van HotelloTOP. Tijdens deze training, verzorgd door Qstaff, kreeg een 25-tal deelnemers de unieke ervaring om hun eigen visie om te zetten naar realiteit. Op dinsdag 24 september, tijdens Gastvrij Rotterdam, vindt de derde en laatste Power-day training van 2013 plaats.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de Board of Inspiration Day.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!