Back Back Nieuws

Hotello of the Year Award gewonnen door Maartje Nelissen van The Food Line-up

14 januari 2016
Tijdens het HotelloTOP Year Event 2016, dat 13 januari plaats vond in de Amsterdam RAI, is Maartje Nelissen (HHL '09) verkozen tot Hotello of the Year 2016. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt door HotelloTOP aan de hotello die het meest succesvol is gebleken, volgens mede-hotello's. Dit jaar staat de award in het teken van het jaarthema van het HotelloTOP Year Event: ‘A Tribe Called Hotello'. Nelissen won, naast een iPhone 6S en een tegoedbon van New Tailer, een reis naar Dubai. Hier zal zij deelnemen aan het Dutch Hotello Dubai event.

De verkiezing
De Hotello of the Year Award is de jaarlijkse verkiezing voor afgestudeerde hotello's van een erkende Hoge Hotelschoolopleiding in Nederland, die onderscheidend presteren binnen het jaarthema. Voor deze 11e editie werden maar liefst 60 hotello's genomineerd. De 10 beste inzendingen werden door de jury gekozen, waarna zij allen een video-pitch hebben gemaakt en een aantal vragen hebben beantwoord. Na deze tweede ronde heeft de jury de top 3 bepaald. Deze drie finalisten kregen tijdens het congres nog eenmaal de kans zichzelf te presenteren, onder toeziend oog van Wenda Kielstra  van Consumatics en Pim Pelser van Dosocial en Brandvitamins. Na afloop van deze korte pitches werden de aanwezigen gevraagd te stemmen. Deze stemmen (voor 50% meetellend) opgesteld bij de jurystemmen (25%) en online stemming (25%) zorgden ervoor dat Nelissen haar concurrenten Mireille Reuling (HHM '01) en Femke Riel (HHM '98) achter zich liet.

De winnaar
Maartje Nelissen won de prestigieuze award dankzij haar werk bij The Food Line-up, het bedrijf dat zij in 2012 heeft opgericht. Nelissen is met The Food Line-up begonnen om een nieuwe standaard binnen de foodservice-industrie te zetten. 'Ons bedrijf is een melting pot van wijnfanaten, bierfreaks, gastvrijheidsgoeroes en wereldverbeteraars. Ik kijk er echt onwijs naar uit om onze industrie samen met andere hotello's van een nog betere nieuwe duurzamere standaard te voorzien.  Hotello zijn is voor mij gastvrijheid en gastvrijheid is de meest pure en oprechte vorm van aandacht,' vertelt een super trotse Nelissen.

Foto v.l.n.r.: Pim Pelser, Mireille Reuling, Femke Riel, Maartje Nelissen en Wenda Kielstra

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!