Hotelgroep Martin's, buitengewone hotels in BelgiëHotelgroep Martin's, buitengewone hotels in België
Back Back Locaties

Hotelgroep Martin's, buitengewone hotels in België

11 januari 2024

Erfgoedparel, ideaal hotel voor een zakelijke citytrip of hedendaags juweel met spa en restaurant: hotelgroep Martin’s bestaat uit 12 unieke adressen in het hart van 9 Belgische steden. De 12 hotels hebben elk hun eigen charme, een totaal aan 70 vergaderzalen, een capaciteit van 2 tot 1000 personen en een mooie spreiding over heel België. De kans groot dat minimaal één van de locaties van Martin’s Hotels aan alle vinkjes voor jouw zakelijke evenement voldoet!

Elk hotel nodigt je uit in zijn eigen wereld voor een verblijf dat precies aan je verwachtingen voldoet. Van een oude commanderij in een historisch kader tot een modern stadshotel en van een Victoriaans herenhuis en een chateau tot een city resort, Martin’s Hotels biedt voor elke gelegenheid en elk doel iets wils.

Zakelijk bijeenkomen in een historische omgeving

In het hart van Limburg, vlakbij Luik, Hasselt en Maastricht ligt Martin’s Rentmeesterij. Deze prachtige erfgoedlocatie is het perfecte decor voor zakelijke evenementen van 2 tot 250 personen, maar is door de ligging in het groen ook de perfecte omgeving voor een Vespatour, Highland Games of diverse proeverijen. In restaurant AKKO kunnen gasten genieten van de culinaire hoogstandjes van het keukenteam. Ook Martin’s Château du Lac ligt in een idyllische omgeving, aan de rand van het meer van Genval. Met 23 vergaderzalen geschikt voor 10 tot 1050 gasten, biedt deze locatie alle mogelijkheden voor vergaderingen en congressen, maar ook voor eindejaarsfeesten. Martin’Spa, Wellness en Fitness en Restaurant Genval.Les.Bains zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Op een steenworp afstand van Antwerpen en Brussel ligt Martin’s Patershof, nog zo’n parel uit het portfolio van Martin’s Hotels. Elegantie en originaliteit gaan hand in hand in deze voormalige kerk in het hart van Mechelen. De vier zalen – waaronder de Keizer Karelzaal die zich in het kerkkoor bevindt – zijn geschikt voor groepen tot 150 personen. De ligging maakt Martin’s Patershof de ideale plek om een meeting te combineren met een stadswandeling of een andere teamactiviteit.

Vergaderen aan de poorten van de Europese Commissie

Naast prachtige locaties in een historische of groene omgeving, heeft Martin’s Hotels ook verschillende locaties in of nabij de Belgische stadscentra. Zo is Martin’s Brussels EU dé locatie als je wilt vergaderen  aan de poorten van de Europese Commissie. Goedgekeurd door de Europese commissie bevinden zich hier 5 zalen voor maximaal 120 personen en drie vergaderzalen met tolkcabines. Het kosmopolotische restaurant Icones of de prachtige stadstuin staan garant voor gezellige momenten nadat er spijkers met koppen zijn geslagen. City Resort Martin’s Agora in Louvain-la-Neuve (ideaal gelegen in het hart van België) biedt als stedelijk resort een complete oplossing voor evenementen tot 400 personen en ook Martin’s Red, het hoofdkwartier van de Rode Duivels, is de perfecte partner voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.

Teambuilding en ontspanning

Welke locatie van Martin’s Hotels je ook bezoekt, stuk voor stuk zijn de mogelijkheden flexibel en veelzijdig. Naast multifunctionele vergader- en feestzalen, bieden de locaties ook verschillende opties voor teambuilding of ontspanning na gedane zaken. Variërend per locatie en omgeving, hebben de teams van Martin’s Hotels verschillende teambuildingactiviteiten die de teamgeest versterken of de motivatie verhogen. Van culinaire workshops en proeverijen tot actieve citytours, treasure hunts, yogalessen, zeiltochtjes en cocktails op een bijzondere locaties, ook op het gebied van teambuilding biedt Martin’s Hotels alle mogelijke programma’s op maat.

3 collecties, 12 hotels, elk een eigen karakter

Elk van de 12 hotels in België valt op door zijn eigen karakter en unieke charme. Benieuwd naar de andere locaties van Martin’s Hotels? Ontdek alle andere adressen en kies het hotel dat het meest overeenkomt met het doel van jouw bijeenkomst!

Foto's: Martin's Rentmeesterij

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!