Back Back Nieuws

Hotel Zuiderduin neemt nieuwe zalen in gebruik

11 oktober 2007
Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee heeft drie nieuwe zalen in gebruik genomen. De grootste van de drie, de Lamoraalzaal, is 325 m² en biedt plaats aan 300 personen.

Begin dit jaar is begonnen met de bouw van de nieuwe zalen om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar vergader- en conferentieruimten. Met de nieuwe zalen houdt Hotel Zuiderduin haar slogan ‘Een Zee aan Mogelijkheden’ hoog in het vaandel. Voor bedrijven en andere groepen biedt de Lamoraalzaal weer iets extra ten opzichte van de 1000 m² grote Zuiderduinzaal. De Zuiderduinzaal is met een capaciteit van 700 personen voor sommige groepen te groot. Met de nieuwe zaal vult het hotel de behoefte in die bij veel bedrijven bestaat: een luxe ingerichte zaal met daglicht voor 200 à 300 personen voor een congres of seminar.

Naast de ligging en de capaciteit van het hotel, het hotel beschikt over 365 kamers en 33 zalen, beschikt Zuiderduin ook over alle technologische voorzieningen om een meeting voorspoedig te laten verlopen. Zo is er onlangs een nieuw systeem in gebruik genomen wat de snelheid en capaciteit van het internetgebruik heeft vergroot.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!