Back Back Nieuws

Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden ontvangt 5 vergaderhamers

03 mei 2016
Na een uitgebreide inspectie ontving Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden deze week de hoogst mogelijke onderscheiding voor congres- en vergaderaccommodaties in Nederland: 5 vergaderhamers. Ab de Bruijn, directeur Van der Valk Sassenheim-Leiden: ‘Eind 2015 is ons hotel volledig verbouwd en uitgebreid met 16 multifunctionele congres- en vergaderzalen. Bij alles wat we doen, staat de beleving van onze gasten centraal. Dat we nu deze kwaliteitserkenning ontvangen, daar zijn we als team ontzettend trots op.’

Eisen
Vergaderhamers worden op basis van onafhankelijk onderzoek toegekend door Stichting Kwaliteitsregelingen Congres- en Vergaderbranche. Om in aanmerking te komen voor deze classificatie moet een accommodatie voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van dienstverlening, food & beverage, inrichting, ict en techniek, capaciteit, maximale bezetting per vierkante meter, daglicht, bewegwijzering, klimaatregeling en milieu.

Belang van de gast
Mevrouw Simone Verdaasdonk, inspecteur van de organisatie Congres- en Vergaderclassificatie, schrijft in het juryrapport het volgende over Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden: ‘Bij de recente verbouwing in 2015 heeft men het belang van de gast voorop gesteld. Er is met veel zorg aandacht besteed aan het interieur en de technische middelen zijn van een hoogwaardig niveau. De publieke ruimtes zijn ruim van opzet, maar door middel van kleur of verschillende materialen heeft men in eenzelfde ruimte diverse zit-/vergadergelegenheden gecreëerd. Dit gecombineerd met ruimschoots aanwezige overnachtingsmogelijkheden en parkeervoorzieningen èn de ligging nabij de snelweg maakt Hotel van der Valk Sassenheim-Leiden een ideale accommodatie voor één- of meerdaagse bijeenkomsten voor zowel kleine als grote gezelschappen’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!