Back Back Nieuws

Hotel Theater Figi draait topfilms

10 september 2006


Voor het eerst sinds het begin van het Nederlands Film Festival, draait de organisatie van het festival dit jaar ook films in Hotel Theater Figi in Zeist. Tussen 28 september en 5 oktober worden in de Figi bioscoop onder meer de films Zwartboek, SL8N8, Ober!, Nachtrit, Pretpark Nederland, Kort!, Olivier Etc. en Verlengd weekend vertoond. Bij enkele vertoningen zullen de makers of cast van de film aanwezig zijn om een extra toelichting op de film te kunnen geven.

Met deze samenwerking wil Hotel Theater Figi benadrukken dat cultuurfilms in haar programmering een belangrijke plaats innemen. Naast de films van het Nederlands Film Festival zijn er twee filmseries geprogrammeerd in samenwerking met de Filmliga Zeist die vertoond worden in het Filmhuis Figi. Tijdens het Nederlands Film Festival in Figi wordt er in het à la carte restaurant een speciaal tweegangen Film Festival diner geserveerd voor € 27,50 inclusief twee glazen wijn.

Hotel Theater Figi is een multifunctioneel en geavanceerd complex met hotel, theater, congrescentrum, restaurant en bioscoop.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!