Back Back Nieuws

Hotel Theater Figi: Beste hotel Utrechtse Heuvelrug

01 maart 2010
Hotel Theater Figi is door HotelSpecials.nl uitgeroepen tot het beste hotel op de Utrechtse Heuvelrug 2009. HotelSpecials biedt gevarieerde hotelarrangementen van meer dan 2000 hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

HotelSpecials besteedt veel aandacht aan de meningen van gasten die het hotel al bezocht hebben. Het aantal recensies en de waardering van deze gasten hebben er toe bijgedragen dat Hotel Theater Figi zich het beste hotel op de Utrechtse Heuvelrug van 2009 mag noemen.

Jos Ruijs, directielid van Hotel Theater Figi & Slot Zeist, is gelukkig met deze oorkonde. “Wij vinden dit een geweldige erkenning voor het enthousiasme van de 150 medewerkers in ons bedrijf. Mede door partners als HotelSpecials zien we een stijging van het aantal leisure gasten.”

Verrassend veelzijdig
Hotel Theater Figi & Slot Zeist is een innovatief familiebedrijf met continuïteit en een rijke traditie. Figi ontvangt haar gasten graag met de gastvrijheid en expertise waar Figi groot mee is geworden. Bestaand uit de unieke combinatie van een hotel met daarnaast een congrescentrum, theater, bioscoop, restaurant, theatercafé, espressobar en Slot Zeist.

Hotel Theater Figi & Slot Zeist is lid van: Worldhotels Meetings and More, Historic Conference Centres of Europe en Châteaux & Résidences Gastronomiques.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!