Hotel Rosveld opent aan noord-zuid verbindingsroute A2Hotel Rosveld opent aan noord-zuid verbindingsroute A2
Back Back Nieuws

Hotel Rosveld opent aan noord-zuid verbindingsroute A2

10 oktober 2023

Een bijzondere aanvulling op de Nederlandse evenementen- en zakelijke reissector heeft zijn intrede gedaan met de opening van Hotel Rosveld, gelegen aan de A2-snelweg in Nederweert. De strategische ligging nabij steden als Eindhoven, Venlo, Roermond en Maastricht, evenals de nabijheid van de Duitse en Belgische grenzen maakt deze locatie ideaal voor bedrijfsevenementen als publieksevenementen.

 Hotel Rosveld - 7 verdiepingen vol luxe accomodaties - met 80 luxe hotelkamers, 3 vergaderzalen, flexwerkplekken en unieke faciliteiten zoals het Breakfast café, een gezellige hotelbar en een fooftop terrace met zeer complete gym. De moderne architectuur; ruimtelijk en licht met veel beton in beeld is gecombineerd met hout en staal. De combinatie geeft dit hotel een kenmerkende modern-industriële stijl met een verrassend warme sfeer.

Alle faciliteiten aanwezig

De kamers zijn met oog voor detail ingericht en bieden moderne voorzieningen en comfortabele Auping-bedden. Het dagelijkse ontbijtbuffet voorziet in diverse smaken en dieetwensen. Het hotel biedt flexibele vergaderfaciliteiten voor zowel kleinere als grote gezelschappen, met de mogelijkheid om vergaderzalen te combineren voor grotere evenementen.

Hotel Rosveld is een welkome aanvulling op de hospitality-branche in het zuiden en een praktisch meetingpoint voor zakelijk Nederland. Duurzaamheid staat centraal bij Hotel Rosveld, met tal van zonnepanelen die het hotel van groene energie voorzien. Hierdoor kunnen gasten genieten van moderne voorzieningen zonder het milieu te belasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!