Hotel Pillows en restaurant The Living: een match made in Brussels heavenHotel Pillows en restaurant The Living: een match made in Brussels heaven
Back Back Locaties

Hotel Pillows en restaurant The Living: een match made in Brussels heaven

30 mei 2023

Pillows en The Living: zonder ook maar voet gezet te hebben in het hotel en haar onlangs geopende restaurant, roepen de namen al een gevoel van comfort en luxe met een subtiel randje van huiselijkheid op. Met bruisend Brussel als achtergrond, is Pillows City Hotel Brussels Centre de ideale setting voor een decadent viersterren verblijf in de hoofdstad van Europa. We zoomen in op deze stadse must-stay in België en hun nieuwe gastronomische aanwinst The Living Bar & Restaurant.  

Wandel een willekeurige Pillows hotel binnen en de heerlijke geur valt je meteen op. De hotelketen heeft het tot hun voornaamste missie gemaakt om op alle vlakken ontspanning te bieden aan hun gasten. De mix van houtachtig rozemarijn en verse eucalyptus van hun eigen True Grace nr. 5 geur zet meteen de juiste toon voor de rest van je verblijf; je weet dat je binnen de muren van het hotel tot rust gaat komen. Op de voorhand alvast een tip: ben je na je bezoek verliefd geworden op de ambiance? Met een bezoekje aan hun online shop haal je moeiteloos de Pillows-sfeer in huis; alles van het bedlinnen tot een True Grace nr. 5 geurkaars is er te koop.

Brussels verwennerijtje

Terug naar Brussel, waar Pillows City Hotel Brussels Centre een fijne balans biedt tussen het servicelevel van een luxe hotel en de persoonlijke aandacht van een boetiekhotel. Wandel de foyer uit en je bevindt je in hartje stad, met alle highlights binnen handbereik. De Brusselse tak van de hotelketen biedt zeventig ruime en stijlvolle hotelkamers, twee familieverblijven en een luxe suite, variërend van 20 tot 45 m2 – keuze genoeg! Elke kamer is natuurlijk uitgerust met alle moderne faciliteiten en nodigt uit tot ultiem relaxen na een extensief dagje stadsprikkels opslurpen. En Pillows zou geen Pillows heten zonder bedden van superieure kwaliteit, die de naam eer aandoen en het slaapgenot verhogen tot een nieuw level. Een extra bonus is de standaard late uitchecktijd van twaalf uur ’s middags – kan je nog even langer blijven liggen in dat heerlijke bed! Een bezoek aan Pillows valt wat dat betreft absoluut onder de categorie zelfverwennerij. Een online tour van de kamers geeft een sneek peek van het elegante, eigentijdse interieur, met een hoofdrol voor warme aardetinten, strakke lijnen en natuurlijke materialen.

Serene gastronomie in The Living

De elegantie van het hotel wordt vlekkeloos doorgetrokken naar het restaurant. Afgelopen april opende The Living Bar & Restaurant haar deuren om de Pillows-ervaring compleet te maken. De setting is warm en intiem, het menu eigentijds klassiek. Je kan er terecht voor cocktails, mocktails, bar bites of een volledig a là carte menu. Start je avond met een Skinny Diva of Kir Royal, voor je overgaat op een vegan Ceasar Salad, een fregola risotto of een mango crème brûlée. Chef Shane Andrew ontwikkelde tijdens zijn opvoeding op de familieboerderij in Barbados een liefde voor koken. In het menu van The Living verweeft hij Caribische invloeden met  eigentijdse technieken en seizoensgebonden ingrediënten. De smaken van zijn gerechten zijn uitgesproken doch verfijnd. 

Hoogstaande meetings en events

Alle eerder genoemde pluspunten kunnen de luxe aanvulling zijn op je meeting of kleine evenement. De board rooms voor maximaal acht en vergaderruimtes voor maximaal vijftig personen zijn voorzien van alle plug and play benodigdheden. In alle zalen is er veel natuurlijk daglicht, vers fruit en geniet je van de persoonlijke gastvrijheid van het team. Dat maakt intensief vergaderen een stuk prettiger. Goed om te weten: met het treinstation op slechts twee minuten lopen wordt vergaderen, ontmoeten, verblijven en genieten in Pillows City Hotel Brussels Center ook nog een stukje duurzamer.

 

Tekst: Bianca Hidajat   

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!