Back Back Nieuws

Hotel Oostergoo toegevoegd aan portfolio Princess Hotel Collection

23 mei 2015
Princess Hotel Collection heeft de samenwerking met Hotel Oostergoo in het Friese Grou bekend gemaakt. De vorig jaar opgerichte Nederlandse hotelcollectie wordt vanaf nu ook vertegenwoordigd door hoteliers Marcel en Annemarie Oost. De Princess Hotel Collection heeft nu met Hotel Oostergoo in totaal negen hotels in haar bestand, acht in Nederland en één in Oostenrijk.

Thuisgevoel
Marcel en Annemarie Oost van Hotel Oostergoo streven er al jaren naar om hun gasten een echt thuisgevoel te bieden. Het echtpaar heeft juist de samenwerking gezocht met Princess Hotel Collection omdat volgens hen het onbezorgde gevoel in de gehele groep ook de boventoon voert. ‘Daarnaast is Princess Hotel Collection de beste partij om ons te helpen onze reserveringen te optimaliseren’, aldus Marcel Oost. Ook past de slagzin Home Sweet Hotel uitstekend bij ons hotel’. Princess Hotel Collection geeft aan trots te zijn met deze tweede toevoeging in een maand tijd.

Hotel Oostergoo
Hotel Oostergoo ligt in Grou, een landelijke omgeving tussen Heerenveen en Leeuwarden. Het hotel, gelegen aan het Friese Pikmeer, beschikt over 18 comfortabele kamers en een ruim terras aan het water en eigen ligplaatsen voor boten. Gasten kunnen culinair genieten in het eigen restaurant of iets drinken in het naastgelegen sfeervolle, uit 1782 daterende café d'Oude Oost.

Event mogelijkheden
Hotel Oostergoo is ook een locatie met diverse mogelijkheden om evenementen te organiseren. Er zijn complete arrangementen voor een conferentie, presentatie, seminar, vergadering, training, cursus of workshop. Bijeenkomsten kunnen ook aan boord van een skutsje, Lemsteraak, sloep, Fries jacht, boeier of salonboot georganiseerd worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!