Back Back Nieuws

Hotel Okura Amsterdam opent Twenty Third

23 mei 2007
Hotel Okura Amsterdam opent vandaag (de 23ste) haar nieuwe bar op de 23ste etage: Twenty Third, een internationale Champagne & Cocktail Lounge-bar. Twenty Third biedt een
ongeëvenaard uitzicht over vrijwel geheel Amsterdam. In de stijlvolle
bar wordt een ruim assortiment cocktails geserveerd. Op de drankenkaart
staan tevens een ruime keuze aan wijnen en 17 verschillende champagnes.
Zes daarvan worden ook per glas geschonken.

Alle dranken zijn speciaal
voor Twenty Third geselecteerd door sommelier Noël Vanwittenbergh en
barmanager Marc Wüst. Naast het uitgebreide assortiment aan dranken
biedt de bar diverse delicatessen zoals kaviaar en oesters. Deze
gerechtjes worden bereid in de keuken van het naastgelegen, met een
Michelinster bekroonde Ciel Bleu Restaurant.

Het ontwerp van
Twenty Third is van architectenbureau Bert Verwey. Hij ontwierp ook de
interieurs van Restaurant De Librije en Restaurant De Bokkedoorns.
Het
plafond van de bar is voorzien van kristallen armatuurtjes. Een
opvallend kenmerk zijn de grote ramen met de daarin gecreëerde bankjes
die de bar een loungeachtige uitstraling geven. De combinatie van de
bijzondere dranken, de exclusieve hapjes, het interieur en het uitzicht
maakt Twenty Third uniek in Amsterdam.

Naast Twenty Third, die
de Ciel Bleu Bar vervangt, beschikt Hotel Okura Amsterdam over een
tweede bar: La Serre Bar. Deze bar is gelegen op de begane grond en
heeft een recentelijk vernieuwd terras dat uitzicht biedt over het
Amstelkanaal. Twenty Third is dagelijks geopend vanaf 18:00 uur tot
01:00 uur. La Serre Bar is elke dag open vanaf 12:00 uur tot 01:00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.264 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!