Back Back Nieuws

HOTEL Lounge is netwerkplein pur sang tijdens Horecava

03 januari 2012
HotelloTOP organiseert dit jaar wederom in samenwerking met de Horecava de HOTEL Lounge, een plein gelegen in het hart van de themawereld HOTEL. Deze 5-sterren hotellobby doet tijdens de Horecava dienst als netwerkplein pur sang, waar bezoekers waardevolle informatie kunnen opdoen over trends & business in de (inter)nationale hospitality industrie.

Toegevoegde waarde
Een verscheidenheid aan paneldiscussies, boekpresentaties, trend sessies, prijsuitreikingen en netwerkmomenten garandeert een inspirerende omgeving met toegevoegde waarde voor de Horecava bezoeker. De HOTEL Lounge biedt volop ruimte voor nieuwe ontmoetingen tussen professionals uit de gastvrijheidindustrie.

Hoofdstandhouders DeliXL, R&R Hotelkamerinrichtingen, Ecolab en de Mise en Place Group bezorgen de bezoeker graag een inspirerende ontmoeting.

Programmering
De HOTEL Lounge biedt ieder uur van de dag een verrassende programmering met een actueel thema, die toegankelijk is voor alle Horecava bezoekers. Op deze wijze biedt de HOTEL Lounge een gevarieerd programma voor professionals uit de food service, hotellerie en catering branche. De speeddate sessies en de uitreiking van de European Mise en Place Cup op donderdag 12 januari richten zich op de young professionals in de hospitality branche.

Bekijk het volledige programma op de website van Hotello TOP »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!