Back Back Nieuws

Hotel Ernst Sillem Hoeve klaar met grote renovatie

19 september 2010
Hotel Ernst Sillem Hoeve in Lage Vuursche heeft de afgelopen zomerperiode de bar met openhaardkamer, de receptie en de zaal het Koetshuis gerenoveerd. De receptie is verplaatst naar de centrale hal, de bar heeft een ware metamorfose ondergaan en het Koetshuis is nog stijlvoller geworden. Tevens is een extra koffielounge gecreëerd, zodat onze gasten meer ruimte hebben voor ontspanning en overleg.

Enthousiaste gasten
'Het geheel is modern, sfeervol en eigentijds geworden met behoud van de kenmerkende warme sfeer van de Ernst Sillem Hoeve. Onze gasten reageren enthousiast en vinden het erg verrassend en vernieuwend. Door deze renovatie zijn wij nog flexibeler en persoonlijker geworden in onze dienstverlening,' vertelt Jacqueline Dusink van Hotel ESH.

YMCA
Het hotel wordt geëxploiteerd door Ernst Sillem Hoeve bv, waarvan de YMCA enig aandeelhouder is. De vereniging YMCA is in 1853 opgericht en houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met het uitvoeren van maatschappelijke activiteiten op het gebied van jeugd- en jongeren werk, zoals vakanties voor meervoudig gehandicapte kinderen en kinderen met gedragsproblemen. 'Door uw bijeenkomst op de Ernst Sillem Hoeve te organiseren ondersteunt u dit belangrijke werk.'

20 vergaderzalen
Hotel Ernst Sillem Hoeve heeft 20 vergaderzalen en 86 hotelkamers en ligt in de bossen van de Lage Vuursche 15 kilometer van Utrecht. Voor meer informatie kun je terecht op deze website.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!