Back Back Nieuws

Hotel The Dylan te koop

17 juli 2007
Het Amsterdamse hotel The Dylan staat in de etalage. Het hotel met culinaire ambities verandert zeer waarschijnlijk in het vierde kwartaal van dit jaar van eigenaar. Er worden momenteel gesprekken gevoerd.

Het nieuws over de verkoop van het hotel kwam aan het rollen toen ARTEH Hotels & Resorts meldde dat The Dylan voortaan doorgaat onder de naam ARTEH. Directeur van The Dylan, René Bornmann, meldt dat het hier slechts om een samenwerking met ARTEH gaat en dat het voor The Dylan een extra distributiekanaal betreft.

The Dylan is eigendom van het Amerikaanse Apollo Real Estate. Die wil van het bedrijf af. Vier weken geleden is het hotel actief op de markt gebracht door een Londense makelaar.

De overnamekandidaten zijn heel divers, zo laat Bornmann weten. Over de vraagprijs doet The Dylan geen mededelingen. Het is niet bekend of ARTEH Hotels & Resorts bij de overnamekandidaten hoort.

Het hotel aan de Keizersgracht staat naast hoogwaardige kwaliteit ook bekend om het culinaire niveau. De talentvolle kok Dennis Kuipers zwaait de scepter in de keuken van The Dylan. Kuipers werkte in het verleden onder meer voor restaurant La Rive in het Amstel Hotel.

Het restaurant van The Dylan staat op plaats 70 in restaurantgids Lekker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!