Hotel Des Indes trekt nieuwe GM aanHotel Des Indes trekt nieuwe GM aan
Back Back Nieuws

Hotel Des Indes trekt nieuwe GM aan

05 april 2017

Coen Masselink is per 1 mei benoemd tot General Manager van Hotel Des Indes, een Luxury Collection Hotel. Masselink heeft meer dan 20 jaar ervaring in de hospitality-sector en heeft gewerkt in Amsterdamse hotels zoals het Hilton en Hotel Pulitzer. In Den Haag was hij gedurende negen jaar werkzaam als General Manager van Het Kurhaus Hotel, totdat hij in 2007 aan de slag ging voor de luxe hotelketen Shangri-La Hotels & Resorts. Voor Shangri-La Hotels was Masselink General Manager van de vestiging in Jakarta. Ook was hij betrokken bij de opening van hun hotel in Macau, China en opende hij een Shangri-la in Doha, Qatar. 

Des Indes

Hotel Des Indes, een Luxury Collection Hotel, is onderdeel van Marriott International via een franchiseovereenkomst en is sinds 1881 een icoon voor stijl en luxe in het hart van de koninklijke hoofdstad van Nederland, Den Haag. Het hotel ontving onder andere belangrijke gasten als Anna Pavlova, Audrey Hepburn en heeft ook verschillende staatshoofden en leden van de koninklijke familie verwelkomd de afgelopen jaren. Het hotel beschikt over 92 kamers, waarvan 13 suites, die allemaal het rijke erfgoed van Nederland tentoonstellen.

'Het is een eer om de rol van General Manager van dit prachtige hotel in één van de mooiste steden van Nederland te mogen vervullen. Ik ben verheugd terug te keren naar Den Haag en samen met het huidige hotel team voort te bouwen aan de unieke nalatenschap van Hotel Des Indes,' aldus Masselink.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!